fbpx

Ke stolu! MARIELI uvádí produkty do jídelny

  • Soňa R. Hanušová

MARIELI, český výrobce prémiového povlečení, expanduje z ložnice do dalších prostor domácnosti. Vedle ložního prádla a péřových výplní, ručníků a rohoží do koupelny nově nabízí také lněné ubrousky, prostírání, běhouny a ubrusy na jídelní stůl. První kolekce se nesou v duchu léta, v odstínech slunečně žluté a modré připomínající blankytné nebe i mořskou hladinu. K dostání jsou již nyní na e-shopu MARIELI.

Že nezůstane jen u povlečení, tušila Terezie Täubelová od začátku. Zakladatelka se netají ambicí postupně vytvořit z MARIELI značku, s jejíž pomocí zvládnete vybavit celou domácnost. Po dvou letech od prvotní myšlenky se tak sortiment MARIELI rozšiřuje o doplňky do jídelny. Design prvních kolekcí ubrousků a prostírání odpovídá aktuálnímu letnímu období a sezoně dovolených. Terezie se nechala inspirovat Středomořím a jednotlivé sety pojmenovala po tamních ostrovech a přímořských městech: Amalfi, Capri, Corsica, Ibiza, Lanzarote, Mykonos, Santorini a Sardinie. Kromě názvu se od sebe jednotlivé řady liší i barvou a stylem zdobení.

Nejvýraznější je kolekce Amalfi, kdy ubrousek či prostírání z bílého lnu dekoruje tmavě zelený okraj a výšivka v podobě citronů. Santorini v blankytně modré barvě a s dvojitým vyšívaným okrajem ve tvaru vlnek připomíná obláček nebo rozčeřenou vodní hladinu. Také sety Corsica a Ibiza se pyšní vyšívaným okrajem, jen místo vlnek zdobí ubrousky a prostírání drobné „pecičky“. Výrobní výzvu pak představovaly zbývající kolekce Capri (žlutá), Lanzarote (bílá), Mykonos (modrá) a Sardinie (zelenkavá), které zdobí ažura.

Uvedené kolekce doplňují ubrusy a běhouny v bílé a ve světle a tmavě modré barvě, také vyrobené ze 100% lnu. Podobně jako povlečení nebo ručníky lze i doplňky do jídelny personalizovat vlastní výšivkou či monogramem. Každý tak bude mít pocit, že ke stolu patří. Ať už se sejde nejužší rodina u nedělního oběda, nebo stovka hostů u svatební tabule.

Produkty pro jídelní stůl jsou již nyní v prodeji na e-shopu MARIELI.