fbpx

maomai TIP: Glamping ve Volmanově vile

  • Soňa R. Hanušová

Volmanova vila vás zve na glampingové dobrodružství, v němž se snoubí architektura, jóga, hudba a gastronomický zážitek. Spojte se s přírodou, nechte unést hvězdným nebem a probuďte se do kulis funkcionalistické architektury. Akce se koná ve dvou termínech, 17.–18. a 19.–20. srpna.

Funkcionalistický klenot, kterým Volmanova vila je, v sobě kombinuje hravý, a přitom jednoznačný koncept a řád. Venku se nad malebnou krajinou řeky Labe se rozprostírá rozlehlý park. Jakmile vejdete dovnitř, ohromí vás neočekávaná uvolněnost tvarů, materiálů a barev, která pracuje se světlem jako čtvrtým rozměrem. Každá denní doba je zde odlišným a jedinečným zážitkem. Nebojte se, pojďte blíž a prožijte unikátní glampingovou dobrodružnou cestu. Spojte se s přírodou, naslouchejte zvukům, které ji obklopují, a nechte se unášet atmosférou okolí Volmanovy vily.

Průvodcem na této neobyčejné cestě vám bude šéfkuchař Oliver Pape, který nabídne gurmánský zážitek v podobě degustační večeře a snídaně z lokálních potravin. Dále DJ a hudebník Pierre Urban, který svými hudebními projekty obsazuje nejprestižnější sály, ale také rád dostává hudbu do nevšedních míst. Spojením s jeho vášní – architekturou – vznikne unikátní hudební koncept speciálně vytvořený pro tuto událost. Daniela Bacíková vás provede ranní sound healing jógou inspirovanou letním obdobím, spojením léčivých zvuků, esencí a pohybů.

Nechte se unést hvězdným nebem a probuďte se do kulis dechberoucí funkcionalistické architektury. K dispozici jsou dva termíny pro velmi omezený počet osob, tak neváhejte.