fbpx

Zlesart představuje novou kolekci

  • Soňa R. Hanušová

Portfolio značky designového nábytku Zlesart se rozšiřuje o pracovní stůl Lemon Table a set dvou lakovaných ocelových stolků Siblings. Oba produkty navazují na organické tvary předchozích kolekcí a opět vznikají v limitovaném počtu v rodinné firmě Zlesart sídlící na Vysočině.

Dubové lamely, ocel a ekologické barvy. Pracovní stůl Lemon Table dává prostor fantazii a aktuálním potřebám. Jedná se o solitér, který je možné za pomoci dílů s magnetem rozšířit o poličky a další doplňky. Lemon Table je k dostání ve dvou barevných variantách podnoží a poliček: černé a přírodní pískové se zlatými odlesky. Deska stolu je vyrobená z dubových lamel, proto se vyznačuje lehkostí a pevností. V nejvyšší variantě pak lze pracovní místo doplnit ještě o pojízdný box s kolečky a madly ve tvaru lístků, jež také vznikají pod hlavičkou Zlesart.

Druhou podzimní novinkou značky jsou ocelové stolky Siblings. Díky použitému materiálu a kvalitním ekologickým barvám se hodí do interiéru i exteriéru. Stolky přichází v pěti odvážných metalických barvách, a tak budou nepřehlédnutelné, ať už je umístíte kamkoli. Přestože nesou název Siblings (sourozenci), jsou dostupné i jednotlivě.