fbpx

Ve znamení erotiky: spicy únor v baru Back Doors

  • Soňa R. Hanušová

Únor patří ve smíchovském baru Back Doors sexuálním hrátkám, vztahům a dalším erotickým tématům. Bez ohledu na pohlaví či orientaci. Pro své hosty si podnik připravil několik vzdělávacích akcí věnovaných intimnímu životu. Návštěvníci se tak mohou těšit na drag show zasvěcenou vztahům, burlesku či natáčení živého podcastu SEXTALK LIVE.

Cílem podniku je otevřít témata, o kterých se příliš nemluví, přesto by se o nich mnozí lidé rádi dozvěděli více. Představit je nikoli cestou lascivní zábavy, ale především edukovat. Proto se zde rozhodli během února uspořádat tři veřejné tematické akce a naplánovat pro své hosty takzvaný Spicy únor. Ten je určeny nejen pro ty, kdo již mají zkušenosti s netradičními sexuálními praktikami, ale také pro ty, které by tato témata zajímala a jenom nevědí, kde začít.

Zlomená srdce, burleska i podcast

Spicy únor zahájí 10. února akce od FiKi productions věnovaná nešťastným vztahům s příznačným názvem Broken Hearts. Během ní vystoupí přední performeři české queer komunity. Umělci Fifi Pharaonic a Kitty Fire připraví v Back Doors otevřenou stage pro začínající i zkušené performery již počtvrté.

Už o čtyři dny později, tedy 14. února, mohou návštěvníci baru oslavit svátek sv. Valentýna se známou burleskní tanečnicí Zoryou Blue. Ta ale nebude sama. Během svojí Blue Burlesque Show představí další tanečnice nejen z Česka, ale i Polska a Slovenska. Kromě vystoupení se hosté mohou těšit na navazující afterparty s performery.

Třetí akcí určenou pro veřejnost bude natáčení podcastu SEXTALK LIVE (25. února), ve kterém jeho moderátoři Klára Kloudová alias Tantra Klára a Robin Veselý otevírají dialogy o sexu a vztazích. Jednotlivé díly se vyznačují zábavnou atmosférou, a zároveň nabízejí cenné informace prostřednictvím rozhovorů, které jdou do hloubky. Diskuze se mohou účastnit i posluchači, kteří chtějí lépe porozumět světu sexuálních vztahů. Stačí sledovat jednoho z moderátorů na platformě Herohero.